Tips till dig som letar bröllopsfotograf

Ska ni gifta er? Först och främst: ett stort grattis! Att gifta sig kräver mycket planering, det har ni kanske märkt vid det här laget. Det går förstås att göra det väldigt enkelt utan varken brudklänning eller fest, men det flesta väljer ändå att gå den traditionella vägen och göra det till en festlig dag. Vissa har väldigt stora bröllop med hundratals gäster, men även vid ett lite mindre bröllop där man kanske bjuder max 50 gäster så är det ändå mycket som ska planeras. Oavsett storlek på bröllopet så ska man ju ändå ha inbjudningskort, brudklänning, lokal, mat, tårta och allt annat som hör till.

bröllop

En sak som man inte ska glömma i sin planering är bröllopsfotografen. När dagen är slut är bilderna det bästa minnet ni kommer att ha kvar, och snålar ni på detta kommer ni att ångra er. Det kanske är lockande att låta någon av gästerna ansvara för fotograferandet, men om inte denne har de rätta kunskaperna och fingertoppskänslan så finns risken att ni står där med bilder som inte går att använda. Ni kommer förmodligen att vilja sätta en bild på väggen, göra ett album eller använda bilderna till tackkort, och eftersom den här dagen aldrig kommer åter så har ni bara en chans på er att få bra bilder.

Det gäller att vara ute i god tid när man letar fotograf, så att man hittar en som stämmer överens med de önskemål man har och så att man inte riskerar att fotografen redan är uppbokad på det aktuella datumet. En bra bröllopsfotograf som vi vill tipsa om är Lena Larsson. Henne hittar ni på lenalarsson.com där ni kan se ett smakprov av hennes fantastiska bilder. Söker ni vackra men ändå personliga bilder som har det där lilla extra så kan Lena vara rätt fotograf för er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *