Konferens med bad och härligt väder

Precis som förra året var det dags för konferens på jobbet igen såhär lagom till sommaren. I fjol körde vi en variant i Skåne, men i år blev det konferens dalarna istället. Men inte mig emot, det har varit en fantastisk helg med mycket inspiration och visioner. Äntligen har vi fått se de ekonomiska resultaten från fjol så att vi vet vad vi ska jobba med framöver!

Premiärbadet för året
På kvällen när vi hade ätit klart hade vi såklart fria aktiviteter. Det slutade med att jag, Fredric, Sanna, Ali och Fadje tog på oss badkläderna och tog bilen och letade reda på en strand. Hittade en superhärlig strand där vi passade på att ta årets premiärdopp. Superkallt, men uppfriskande. Vi avslutade kvällen i ett varmt bubbelbad direkt på hotellet sen. Vi bodde på Green hotel, som vi hade fått tips om att några bekanta. Jättebra för konferens måste jag säga.

Så mycket att se!
Vi satt och kikade lite på aktiviteter som man kunde i närheten men vi hann inte med någonting alls denna vända tyvärr. Finns ju massvis att se och uppleva där i området, såsom Dalhalla, Falu Gruva och Carl Larsson gården. Känner att vi kanske får sy ihop en helg senare i sommar och åka dit mer privat istället, så att man kan få lite tid att turista också. Dalarna är väldigt vackert måste jag säga. Det är något så genuint härligt med det landskapet. Som att färdas bakåt i tiden, fast behålla det moderna.

Nu ska jag vila upp mig för att köra de sista veckorna innan jag går på semester. Man börjar känna att ledigheten närmar sig nu alltså, kroppen bara längtar efter vila 🙂 Känner ni igen er? Än har jag inget planerat för semestern mer än någon enstaka fika med vänner sådär, så jag tar tacksamt emot förslag på aktiviteter som inte kostar alltför mycket.

Falu gruva.
Falu gruva, när en fortfarande var aktiv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *