Kick off – i det här vädret?

Sommaren är som bekant kort, och vissa år händer det också att det mesta av den regnar… bort. Att anordna en kick off Stockholm nu när vädret säger nej till utomhusaktiviteter kan vara en utmaning. På sätt och vis är ju en kick off ett sätt att avsluta sommaren och säga att nu är hösten och allvaret på väg tillbaka. Då är det ju trevligt om det är vackert väder och aktiviteterna kan förläggas utomhus. Men om SMHI nu säger att, nej det går inte, så gäller det att ha en plan B att falla tillbaka på i form av en företagsfest inomhus. Och allt är inte förlorat bara för att solen vägrar skina. Det finns en mängd olika företagsevent i Stockholm som sker inomhus, och kan passa för en kick off.

Glasblåsning. Om vädret nu är ruggigt och kallt, så varför inte prova på något som garanterat värmer? Glasblåsning är intressant och spännande, och något som de flesta säkert tror är helt omöjligt utan år av träning. Att blåsa sitt eget glas och sedan få ta med det hem är något som de flesta tycker är både spännande och roligt. Oavsett att resultatet kanske inte kommer att vinna några pris.

Vinprovning. Även om många kanske tycker vinsnobbarna går till överdrift med sitt sätt att beskriva vin på, så tycker de flesta av någon anledning om själva provandet. Och oavsett vad fransmännen säger måste man inte spotta utan att svälja. Dessutom är det lite coolt att ha en vinprovning med dyra, exklusiva, viner som man normalt kanske inte skulle köpa. Lite drickande kanske också kan få er att glömma det usla vädret.

Isskulptering. Kanske är det bara att acceptera faktum. Det blev ingen sommar, och snart är vintern här. Isskulptering är då ett bra sätt att förbereda er inför det oundvikliga. Att med olika verktyg försöka skapa skulpturer ur stora isblock kanske inte är det lättaste. Men väldigt roligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *