Har ditt kök de tillbehör du behöver?

Vad behövs egentligen i ett kök? Köksbänk, skåp, lådor, kylskåp, spis. Behövs det så mycket mer? Kanske en diskmaskin, men det är väl grunden? Jo, det är helt klart grunden, men det finns så mycket mer användbart som dit kök kan ha nytta av. Eller rättare sagt, som DU kan ha nytta av att det finns i ditt kök! Vi börjar här med några av de sakerna som du kanske missat att de hör hemma i köket.

Vinställ
Vinställ är något som ingen vinälskare klarar sig utan och hos www.malarkok.se hittar du flera spännande varianter. Att ha vinstället framme med fina vinflaskor i är också snyggt och inte bara praktiskt. Den som inte dricker vin kanske inte har så stor nytta av ett vinställ, men det fungerar ju faktiskt precis lika bra till andra flaskor också. Så varför inte ha saftflaskor i vinskåpet.

Hörnavslut
Ett hörnavslut är helt enkelt en bokhylleliknande sak som är anpassad för att passa in i hörn. Det gör att det inte tar så stor plats men ändå ger rätt så mycket extra förvaring. En bra och praktisk lösning i många mindre kök, samtidigt som det likväl är användbart i större. En smart förvaringslösning helt enkelt, som är riktigt elegant.

Beslag
Beslag kanske ni undrar. Det har skåpen och lådorna redan och det är ju sant (om de inte ramlat av eller någonting). Men de beslag som kommer med lådor och skåp är inte alltid helt bekväma att använda, så att investera i nya kan för en del vara en riktigt bra idé.

Det var tre små idéer som ditt kök kanske behöver och det finns mängder med andra. Men det får räcka för den här gången, Uptown väntar på dig, så gå ut och gör stan osäker 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *