Håll konferens på annan ort

Vi älskar Uppsala och vi förstår inte varför man skulle vilja befinna sig någon annanstans, men med det sagt så finns det förstås också tillfällen då det kan vara motiverat att söka sig utåt. Konferenser är ett sådant tillfälle, för även om vi har många fina konferensanläggningar här så vet vi också att man ofta kan få ut mer av konferensen om man gör det till något mer än en konferens. En konferens ska inte vara som en vanlig arbetsdag, och att då hålla den på en annan ort gör att de som ska delta på konferensen får en liten paus i vardagen, och det ger alltid lite extra energi och mer engagerade konferensdeltagare. Just därför har våra konferensanläggningar ofta besök av företag från andra orter.

Nötesjö konferenshotell
Vackra Nötesjö konferenshotell i Skåne
Ett annat sätt att göra en konferens roligare är att kombinera den med någon typ av rolig aktivitet. Det gör också att man får en bättre sammanhållning i gruppen eftersom deltagarna då får en chans att umgås på ett mer personligare plan där det inte handlar om arbete. Exempel på sådana aktiviteter kan till exempel vara kajakpaddling, golf, ostprovning, islandshästridning, mångkamp, höghöjdsutmaningar eller kanske en frågesportslek. Man får helt enkelt anpassa aktiviteterna efter vilka som ska delta på konferensen.

Ett tips på en bra anläggning att hålla sin konferens på är Nötesjö konferenshotell som ligger i Skåne. Visst är det en bra bit från Uppsala till Skåne, men Nötesjö ligger bara fem minuter från Sturups flygplats vilket gör det väldigt smidigt att nå via flyg. Dessutom ligger det bara en halvtimme från Malmö, Lund och Ystad och en knapp timme från Köpenhamn. Nötesjö konferenshotell har flera konferenslokaler för olika stora sällskap och det erbjuds både inspirerande aktiviteter och god mat. Att lämna Uppsala för en stund är med andra ord inte en dum idé, i alla fall inte när man ska hålla konferens!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *