Festivalsommar i Sverige

Trots att det är den femte juni och sommaren känns allt annat än bakom knuten så är det snart dags för alla underbara musikfestivaler runt om i Sverige att kicka igång och fylla våra kalla vinterhjärtan med musik och värme, och som jag längtar!

Det finns några självklara val bland årets festivaler, och den mest självklara är ju Peace & Love-festivalen i Borlänge, nära och bra! Ska bli så fantastiskt att ännu ett år få stå i publikhavet till de grymma artisterna och bara NJUTA, och ja, såklart ta ett och annat danssteg!

Trots att jag bor nästgårds till festivalen så kommer ju tankarna om vad man ska ha på sig, bland tusentals andra människor vill man ju ändå synas lite, och främst av allt ha på sig något riktigt snyggt! Har redan bunkrat på mig en hel del snygga jeansskjorts, t-shirts och en rejält snygg keps från Junkyard, men sitter nu och försöker hitta den perfekta bikinin, räknar ju såklart med att det ska bli toppväder så man får ligga och pressa lite under solen i väntan på att favoritbanden ska spela! Sökte på google och landade på en sida, Bikini-Online.nu, som hade väldigt läckert urval av bikinis, tror jag ska köpa den rosa eller den randiga bandeu-bikinin, eller varför inte båda två?! Ögongodis verkligen, och festivalsnyggt helt klart!

Vilka festivaler ska ni på och har ni hittat er festival-outfit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *