En bra sida för hudvård

Vi är i tipsartagen igen och den här gången vill vi tips om Fina Mig (finamig.se) som är en riktigt bra sida för hudvård. Det som är speciellt med sidan är att man hittar ett stort ekologiskt sortiment där, bland annat produkter från Maria Åkerberg som är ett populärt märke. Det är inte heller enbart hudvård man hittar på Fina Mig utan också smink, doftljus och doftpinnar, nagelvård, schampo och till och med fantastiskt gott ekologiskt te från märket Pukka. Med fri frakt och konkurrenskraftiga priser är Fina Mig ett bra val för den som vill handla bra hudvård och annat på nätet.

Ta ett steg i rätt riktning!
Ekologiska produkter efterfrågas allt mer, och när det gäller sådant som vi sätter på vår hud så är det ju av yttersta vikt att produkterna inte innehåller något som kan vara farligt. Fler och fler blir medvetna om detta, och i takt med att utbudet växer så blir också priserna lägre. För ju fler det är som handlar ekologiskt desto starkare blir det på marknaden. Och det gäller förstås inte bara hudvård, smink och annat, utan alla ekologiska produkter. När man handlar ekologiskt så gör man både sig själv och miljön en tjänst. Det är lika viktigt att man minimerar gifter i sin egen vardag som det är att man ger världen en chans att överleva för kommande generationer.

Så om du inte redan köper ekologisk hudvård och makeup så bör du definitivt ta dig en titt på Fina Mig. Alla kan inte göra allt, men alla kan göra något, så ta ett steg i rätt riktning och byt ut några av dina hudvårds- eller makeupprodukter till en ekologiska varianter. Maria Åkerberg, som vi nämnde ovan, gör både hudvård och smink och har produkter för alla hudtyper. Produkterna innehåller endast vegetabiliska oljor och ekologiskt odlade ingredienser, och de är inte testade på djur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *