Färgstarka bikinis

Minns du förra sommaren? Minns du de varma dagarna och den ihärdiga solen? Nä, inte jag heller. Istället för att ligga på stranden med kompisarna satt vi hemma hos mig och spelade kort och drack rosé större delen av sommaren. Därför hoppas jag nu på denna sommar att den ska bli allt vad den förra inte var.

I och med förra årets uteblivna sommar har jag nu extra stort sug och har suktat efter fina badkläder hela vintern som jag ska få bära nu till sommaren. Och jag insåg att vart jag än kollar så är det till de färgglada bikinisarna jag dras. Det kanske är en eftereffekt från förra året, men jag vet att beach 2013 ska bli färgsprakande för min egen del!

Ett märke som jag hittade i höstas och som jag fastnat totalt för är Phax Swimwear. Färgsprakande, mönster, färger och modeller som vänder blickar – precis som jag vill ha det! Nu gäller det bara att hitta en av alla vackra som ska bli min. Ramlade över en sida som samlar snygga bikinis och baddräkter på nätet på ett och samma ställe, perfekt för mig som annars sitter med hundra flikar i webbläsaren och bara hoppar emellan utan att veta vart jag ska ta vägen. Nu ska jag bli med bikini, bannemej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *