Tre bra bröllopsfotografer i Stockholm

För den som planerar att gifta sig till sommaren, så börjar det bli hög tid att hitta en bröllopsfotograf. Det är inte lätt att ta bra bröllopsbilder, och de bästa kommer att vara uppbokade flera månader i förväg. Så det gäller att vara ute i mycket god tid. Men det kan vara svårt att hitta kompetenta bröllopsfotografer, och vad som är bra varierar ju lite beroende på vilka krav och förväntningar man har. Dessa tre nedanstående är dock alla kompetenta, och kan sitt hantverk.

Lena Larsson

Lena Larsson kan konsten att ta bröllopsbilder. Och då inte med brudpar och gäster snyggt uppställda, utan från hela ceremonin. Bilderna är vackra, roliga och inspirerande. Gå in på hennes hemsida (lenalarsson.com) och se efter själv. När ni ser hennes bilder kommer ni inte att kunna bärga er tills det blir er tur. Lena Larssons styrka är att kunna fånga de exakt rätta ögonblicken. En enskild bild säger som bekant mer än tusen ord, och med hennes bilder kommer ni att om femtio år fortfarande kunna minnas ert bröllop som om det var i går.

Linda-Pauline Pehrsdotter Weglin

Linda-Pauline Pehrsdotter Weglin är inte bara fotograf, utan kan även det där med make-up och hårstyling, vilket gör att man får lite två-i-ett. Hennes bröllopsbilder är vackra och stilrena, med stora mått av stämning. På hennes hemsida (www.lindapauline.se) finns ett stort urval bilder, som på ett fint sätt förmedlar en romantisk bröllopskänsla. ”Var verkligen vårt bröllop så romantiskt?” kommer ni att tänka när ni efteråt ser bilderna från ert bröllop.

Björn Sorkin

Även män kan ta goda bröllopsfotografier, vilket Björn Sorkin är ett levande bevis på. Hans bilder är vackra på ett lite klassiskt sätt; de ser ut på det sätt som man tror att bröllopsbilder alltid har gjort. På hans hemsida www.sorkin.se kan ni se många fina exempel på hur han jobbar.

One thought on “Tre bra bröllopsfotografer i Stockholm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *