Semester i Gävle?

Att från förra inlägget om festivaloutfits spinna vidare in på sommarnöjen tycker jag personligen är en väldigt trevlig idé. Semestertiderna närmare sig och har man som jag, inte bestämt vad man ska fylla sin lediga tid med så börjar en liten panik infinna sig. Man vill ju inte stå där på semesterveckan och inte ha något att göra, semestern är ju inte till bara för att ta ta det lugnt på, enligt min mening.

Så efter att gått igenom de olika möjligheterna och där också de vanligaste man gör på sin semester så går en klassisk utlandsresa bort pga. ekonomi, och att husvagnscampa känner jag inte riktigt är min grej. Jag börjar med en vecka festival i Borlänge och funderar därefter på att resa ut mot kusten, närmare bestämt Gävle-hållet. Har hört mycket fint om att hyra stuga i Rullsand som ligger alldeles vid havet och därifrån utgå mot Gävle för dagsturer. Tänker mig även kanske en sväng till djur- och nöjesparken Furuvik som ligger i krokarna, var dit som liten och älskade det och visst tycker man annorlunda när man blivit äldre men så barnsligt förtjust som jag är i djur samt åkattraktioner så kan det inte annat än blir bra. Dock ser jag att jag missar godbitar som bland annat Europes och Veronica Maggios konserter på Furuviksparken, men det är väl smällar man får ta, man kan ju inte ha semester i en evighet heller!

Har inte bestämt något, men jag känner att en semester på nära håll i alla fall är en idé och något utöver vad jag brukar ägna mina lediga veckor åt. Har ni tips på andra trevliga saker att göra på semestern så hojta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *