Att leva nyttigt

I förra inlägget tipsade vi om en bra site där man kan köpa löshår. En roligt förvandling som kostar lite och som gör stor skillnad. Att måna om sitt utseende och sköta om sin kropp är viktigt för att må bra. Och självklart betyder det inte att man ska fejka sig själv till att bli “vrålsnygg” och nå upp till något ideal.

Att måna om sitt utseende kan jag tänka betyder att man månar om det som syns utåt. Man vårdar sin hy för att den ska må bra och om sitt hår för att det ska bli starkt och skina. Med hjälp av smink kan man framhäva, istället för dölja och en snygg frisyr gör vardagen lite roligare.

Att våra sin kropp betyder mer att man ska röra på sig och äta det som kroppen verkligen behöver. Det låter väldigt klyschigt, men åh så bra man mår när man bryr sig om sig själv. Att bo i en sund och stark kropp är en underbar känsla och som alla, precis alla kan jobba sig till och uppnå. Det krävs disciplin, nya kunskaper och intresse samt power för att nå det, men det är värd all mödan.

Om du nu sitter där och känner att “Jag kommer aldrig komma ur mina vanor, jag är van med det här och ja, det kommer aldrig gå att ändra sig”, gör då såhär. Ta en kväll för dig själv, lägg dig i badkaret extra länge. Smörj in dig i fin-krämen som bara står i hyllan i väntan på det speciella tillfället. Ta på dig sköna mysiga kläder och sätt dig sedan i en fotölj och njut av en bra tidning eller kanske en bok. Koppla bort dig från allt annat och njut av en härlig varm kopp te och en ostfralla. Unna dig lite goda nötter och kanske lite vindruvor.

Detta blir en härlig kickstart på ditt nya liv, och även om du inte börjar råträna utan bara önskar en sund livsstid där du bryr dig om dig själv, så är detta den perfekta vägen att gå. Se inte livet som ett hinder, avstå inte från allt gott bara för att tidningarna säger så, tänk klart och lev tillsammans med din kropp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *